• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську облаштовують наземні бетонні укриття

eye

224

01.03.2024 10:30

Новини громад

img

Біля відділень банків та інших установ  облаштують наземні укриття. Ними зможуть скористатись не лише співробітники та клієнти фінустанови, але й люди, що будуть поруч у момент повітряної тривоги.

Реалізація таких заходів безпеки відбувається у рамках спільної ініціативи Донецької обласної військової адміністрації під керівництвом Вадима Філашкіна та АТ КБ "ПриватБанк".

Сьогодні фахівці розпочали встановлення першого такого укриття. 

«Це укриття буде розташоване поруч із відділенням банку та розраховано на 25 сидячих місць. Воно оснащене лавками для зручного очікування, а також системою відеонагляду та освітленням. Такі безпекові заходи будуть особливо корисні для мешканців, які проживають у безпосередній близькості до цих локацій, а також для клієнтів ПриватБанку, які відвідують відділення. Планується, що вже сьогодні роботи з встановлення укриття будуть закінчені», — зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Крім цього, з метою максимального обладнання міста безпечними об?єктами цивільного захисту населення, благодійний фонд Nova Ukraine вирішив підтримати ініціативу очільника обласної військової адміністрації. Передбачається встановлення ще 12 таких укриттів, які будуть розташовані в різних куточках Покровська.

Одне з них з?явиться біля банківського відділення у мікрорайоні Південному. Відбуватиметься поступове «закриття» всіх потенційно небезпечних локацій у місті за допомогою бетонних укриттів, які забезпечують захист від уламків ворожих снарядів під час надзвичайних ситуацій.

Роботи із встановлення всіх запланованих укриттів передбачається виконати протягом місяця, і всі вони будуть відкриті для місцевих мешканців та гостей громади у будь-який час доби.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

63

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

32

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

77

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію