• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підтримка та увага з боку влади: Сергій Добряк провів прийом громадян

eye

120

29.02.2024 13:52

Новини громад

img

29 лютого начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів спілкувались з місцевими мешканцями та разом шукали шляхи вирішення їхніх питань.

Так, одне зі звернень стосувалося надання матеріальної допомоги на виготовлення пам'ятника загиблому Захиснику.

Заявниця є вдовою військовослужбовця ЗСУ. Звернулася до УСЗН з приводу отримання матеріальної допомоги на виготовлення пам'ятника загиблому чоловіку.  Питання надання допомоги сім'ям Захисників є першочерговими, тому будуть вжиті всі необхідні кроки до вирішення.

Також було розглянуто питання щодо відновлення опалення у квартирі, яку винаймають ВПО з Авдіївки. В родині мешкає 2 людини з інвалідністю – ІІ та ІІІ групи. Проблема з опаленням житла виникла ще на початку листопада 2023 р. - батареї ледве теплі. Слюсар керуючої компанії зрізав та промив батареї та встановив, що вони в задовільному стані, однак позитивного результату так і не було досягнуто. Тому заявниця звернулася до керівництва громади.

Це питання було взяте на контроль та передано відповідним службам для подальшого вирішення.

Ще одна заявниця звернулась на прийом з проханням посприяти у вирішенні питання щодо отримання брикетів для опалення житла. Вона має інвалідність, проживає з донькою - одинокою мамою двох неповнолітніх дітей у сел. Шевченко. У цьому питанні громада співпрацює із благодійними та гуманітарними організаціями, а також вирішує  питання забезпечення дровами нужденних мешканців і за бюджетні кошти. 

«Ми живемо в приватному будинку в селищі Шевченко. Потребуємо допомоги у купівлі дров або брикетів. 

Також було розглянуто та знайдені шляхи  вирішення питання щодо заміни насосу для свердловини по вул. С.Петлюри. 

«Дякуємо за сприяння у вирішенні цього питання. Також, після вчорашнього обстрілу на третьому поверсі в під'їзді вилетіло вікно від ударної хвилі. Обіцяли, що допоможуть і в цьому питанні, але трішки пізніше. В цілому спілкуванням задоволений», — розповів пан Василь.

«Сьогодні відбувся черговий прийом громадян, було близько 10 осіб. Ще 5 осіб записалися до спілкування у телефонному режимі. Люди ставили питання щодо стану житлового фонду, водозабезпечення та водовідведення, надання дров для опалення будинків. Ми чекали на більш інтенсивну допомогу від благодійників щодо постачання деревини, адже не всі заявки ще закриті. Намагатимемося  допомогти власникам домогосподарств самостійно, за рахунок громади. Дякую людям за довіру до нашої роботи! Працюємо, щоб забезпечити мешканців необхідним», — зауважив Сергій Добряк.

Очільник громади разом зі своїми заступниками розглянув всі звернення, взявши на особистий контроль вирішення тих питань, що належать до компетенції Покровської МВА. Структурні підрозділи отримали відповідні доручення. 

Телефон для запису на особистий прийом громадян: 0-800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію