• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В оселі ще 6 тисяч родин повернув світло ДТЕК Донецькі електромережі

eye

41

22.02.2024 12:32

Новини громад

img

21 лютого спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових потрапити до низки пошкоджених через обстріли мереж, відремонтувати їх та відновити електропостачання 4 населених пунктів, знеструмлених через бойові дії в регоні. Це дало змогу повернути електрику в оселі понад 6 тисяч родин. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом доби аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково поновити електропостачання 4 населених пунктів. Знову зі світлом оселі 6 341 родини прифронтового регіону.

Обстріли Донеччини тривають. За інформацією очільника регіону Вадима Філашкіна, минулої доби ворог обстріляв населені пункти Донеччини 14 разів.

 Через постійні обстріли продовжує руйнуватися енергосистема регіону. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 729 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

32

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

35

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

35

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію