• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підопічні міського Терцентру продовжують отримувати гуманітарну допомогу

eye

99

22.02.2024 10:30

Громада 1

img

Підопічні Покровського міського територіального центру соціального обслуговування отримали гуманітарну допомогу від благодійників. Гігієнічні набори та засоби технічної реабілітації покровчанам похилого віку і вразливих верств населення надала Філія Асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні.

За довідкою від лікаря люди вікової категорії «65+» та особи з інвалідністю мають змогу отримати товари першої потреби: підгузки, пелюшки, урологічні прокладки, ходунки, милиці, мінікапи та інше. Видача допомоги здійснюється в установі Терцентру або ж адресно. Соціальні працівники вже рознесли 80 гуманітарних наборів по домівках людей похилого віку, які стоять на обліку й отримують соціальні послуги.

Начальниця Покровського управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх подякувала благодійникам «Ерцте дер Вельт» за надану допомогу і залученість у життя громади.

«Дуже приємно  працювати з людьми, які вболівають за добробут та здоров’я людей похилого віку. Надаючи допомогу стареньким – ми даємо їм не просто щось матеріальне, ми даруємо їм радість та надію. Дякуємо за небайдужість», – зазначила Ірина Бонзюх.

Детальніше про те, як отримати допомогу можна дізнатися за телефоном: 066-795-07-51.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

28

Громада 1

07 травня 2024 14:30

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

39

Громада 1

07 травня 2024 13:35

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

54

Громада 1

07 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію