• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при ДонОВА

eye

86

22.02.2024 09:32

Громада 1

img

На заході, який відбувся в онлайн форматі, були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, начальники райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій; представники військових (військово-цивільних) адміністрацій, виконавчих комітетів міських, сільських, селищних рад; інших державних органів; міжнародних організацій.

Серед важливих питань, які обговорили на засіданні, - розробка програми підтримки ветеранів територіальними громадами області та можливості міжнародних партнерів у наданні допомоги громадам.

«Нам важливо стати надійною опорою для наших військових у тилу так само, якою вони є для нас на передовій. Маємо низку проєктів для ветеранів, які втілюємо разом із Донецькою облдержадміністрацією та міжнародними організаціями. У громаді вже запущено програму соціальної підтримки та  допомоги для військовослужбовців, родин загиблих і зниклих безвісти захисників і захисниць», - зазначила Наталія Іваньо.

Також учасники засідання в рамках роботи Координаційного центру створили робочу групу з питань реалізації прав на житло внутрішньо переміщених осіб та осіб, які виїхали з території України внаслідок збройної агресії російської федерації; обговорили стан реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2023 № 930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» та проблемні питання функціонування місць тимчасового проживання.
 

За результатами засідання напрацьовані спільні рішення та надані відповідні доручення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію