• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Життєстійкість для кожного: представники Покровської міськради доєднались до міжнародної конференції

eye

136

21.02.2024 13:41

Новини громад

img

20 лютого у Дніпрі відбулась міжнародна конференція «Підтримка життєстійкості спеціалістів у сфері догляду», участь у якій взяли представники Покровської міської ради: начальниця УСЗН Ірина Бонзюх, начальник відділу охорони здоров’я Олександр Овчаренко та директорка Родинської міської лікарні Олена Добреля.

Захід організувала міжнародна організація «Лікарі Світу», одним із ключових напрямків якої є надання соціальної, медичної та психологічної допомоги цивільному населенню. Спікерами заходу були представлені фахівці у сфері охорони здоров’я, психічної та психосоціальної підтримки, як з України, так і з різних країн Європи.

У ході обговорення було розглянуто масштабовані інтервенції для розбудови життєстійкості соціальних працівників. Присутніх ознайомили з моделлю BASIC PH для підтримки стійкості доглядачів. Учасники конференції з різних куточків країни та світу поділились своїм досвідом роботи соціальних служб та запровадження охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. 

«Покровська громада живе в парадигмі цінностей соціальної відповідальності і має системний практичний досвід у цій сфері. Ведеться виробнича діяльність, розвивається та реалізовується різні проєкти соціального впливу у всіх населених пунктах громади. Працівники соціальної сфери комунікують з десятками тисяч людей, знають їхні болі, потреби і очікування. «Лікарі світу» стали стратегічним партнером Покровської МВА у реалізації програми Життєстійкості, що є значною підтримкою. Велика дяка всіх партнерам за допомогу у реалізації ідеї Життєстійкості та нашим прагненням досягти Перемоги і максимально швидко відновитися після», – зазначила начальниця Покровського управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

Для підвищення потенціалу закладів охорони здоров?я та розбудова життєстійкості медичних працівників було заслухано спеціалістів для впровадження програм та заходів, спрямованих на підтримку сімейних лікарів, захист психічного здоров?я медичних працівників, зокрема, у зоні бойових дій. Також було обговорено розвиток життєстійкості та самодопомоги для українських лікарів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Толока в Покровську: спільні зусилля для чистоти рідного міста

За ініціативи комітету самоорганізації населення жителі міста Покровськ продовжують приводили до ладу свої прибудинкові території.

eye

1

Громада 1

07 травня 2024 10:15

Виплати внутрішньо переміщеним особам: в УСЗН розповіли про зміни до законодавства

В Управлінні соціального захисту населення м. Покровськ розповіли стосовно кардинальних змін у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, що відбулися в березні 2024 року.

eye

9

Громада 1

07 травня 2024 09:40

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

33

Новини громад

06 травня 2024 16:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію