• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні

eye

164

20.02.2024 11:00

Громада 1

img

Сьогодні, 20 лютого, відзначається День пам'яті героїв Небесної сотні. На честь десятої річниці розстрілів на Майдані відбувся урочисто-меморіальний захід.

Вшанувати пам’ять патріотів, які віддали своє життя під час Революції Гідності біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні зібрались керівники Покровської районної та міської ВА, силових структур, члени Громадської та Молодіжної рад.

«Гідність – це наша свобода творити своє майбутнє так, як ми хочемо і як ми його бачимо. Цю свободу ми відстояли на Майдані. Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу велику ціну. І ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну життя. І ніколи не пробачимо тим, хто забирав ці життя й хотів позбавити нас волі. Вірю, що зможемо перемогти ворога, досягнути добра і розквіту України», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.

Від 2014 року Україна веде справедливу війну за збереження незалежності, право вільного європейського та євроатлантичного вибору, за свій суверенітет і територіальну цілісність.

Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію