• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Цьогоріч виповнюється 10-та річниця російсько-української війни

eye

98

20.02.2024 12:00

Громада 1

img

До 10-річчя трагічної дати вшанувати пам'ять полеглих Героїв на Центральному кладовищі Покровська зібрались керівники структурних підрозділів Покровської МВА, які поклали квіти до меморіального знаку на Алеї Слави. 

20 лютого 2014 року розпочалася сучасна російсько-українська війна. Тоді були вперше зафіксовані перетини державного кордону України збройними силами рф через Керченську протоку. 

У кінці лютого 2014 року керівництво росії скористалося тимчасовим вакуумом влади в Україні, деморалізацією силовиків і розпочало захоплення територій нашої держави. Тоді Збройні сили України, підкріплені добровольцями, зупинили просування окупації, звільнили від загарбників частину захоплених територій і до 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни точилися на сході нашої країни.

Національно-визвольне повстання, яким була Революція гідності, перейшло в національно-визвольну війну, яка триває вже 10 років.

Від 2014 року Україна веде справедливу війну за збереження незалежності, права вільного європейського та євроатлантичного вибору, за свій суверенітет і територіальну цілісність.

Ми збережемо пам’ять про подвиг наших хоробрих хлопців та дівчат, які поклали життя у битві з російським агресором, і помстимося ворогу за кожен злочин. 

Україна переможе!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

42

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію