• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Водозабезпечення та соціальна допомога: старости громади зібрались на нараду

eye

138

16.02.2024 15:30

Громада 1

img

Під головуванням начальниці управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась чергова робоча нарада зі старостами Покровської громади.

У ході зустрічі присутні обговорили поточний стан справ на територіях старостинських округів. Особливу увагу вони приділили питанню сталого водозабезпечення у всіх населених пунктах.

Також учасники наради зосередили увагу на питаннях наближення соціальних послуг до мешканців сільських територій та видачі гуманітарної допомоги, отриманої за співпраці з міжнародними організаціями. 

"Завдяки злагодженій роботі усіх працівників підприємств, організацій і установ Покровської громади надається всебічна допомога з соціальних, медичних та інших питань. Дякуємо всім громадським організаціям за підтримку мешканців старостинських округів", – зазначила Олена Носач.

Крім того, зі старостами було визначено план робіт з благоустрою територій старостинських округів після зими.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію