• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську тривають роботи з ремонту світлофорів та дорожніх знаків

eye

138

16.02.2024 12:40

Новини громад

img

Покровська МВА дбає про безпеку та комфорт мешканців громади. Для цього акумульовано сили всіх підприємств та установ міста.

Однією з важливих складових безпеки громадян є облаштування та підтримка у належному стані проїзних частин, якими щодня користуються як водії, так і пішоходи. Розв'язанням цього питання займаються комунальні підприємства міста.

Так, працівники відділу транспорту Покровської міської ради спільно з КП «Покровськ Авто» за останній місяць відремонтували 16 пошкоджених знаків дорожнього руху, розташованих у різних частинах міста. Також було виконано ремонт 2 світлофорних об’єктів на вул.Захисників України (район пров.Новомосковський та вул.Привольна) та ремонт з гарантійною заміною комплектувальних частин від виробника світлофорного об’єкта на перехресті вул.Центральної та Пушкіна.

Переважна більшість випадків пошкоджень знаків ПДР фіксуються після дорожньо-транспортних пригод. Втім, за словами в.о. начальника відділу транспорту Артема Колосова, є випадки крадіжок та вандалізму зі сторони містян.

«Дорожні знаки мають бути встановлені у відповідному місці. Це допоможе уникнути аварій та травматизації учасників дорожнього руху. Ще однією із запорук безпечного руху на дорозі є справність світлофорів. Особливо це стосується доріг з інтенсивним потоком автомобілів. Своєю чергою комунальники продовжуватимуть робити все можливе аби убезпечити мешканців та гостей Покровська», – зауважив Артем Колосов.

Якщо ви стали свідком крадіжок чи пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автодорогах громади, що може загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту, просимо вас невідкладно інформувати транспортний відділ Покровської міської ради та правоохоронців для оперативного реагування.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

31

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію