• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вбережіть себе та дітей: покровчанам наголошують на обов'язковій евакуації

eye

154

15.02.2024 18:55

Громада 1

img

Покровська МВА вживає заходи задля забезпечення ефективної евакуації та допомоги жителям Покровська та старостинських округів у переміщенні до більш безпечних регіонів. Серед цивільного населення постійно проводяться інформаційно-роз'яснювальні роботи щодо необхідності евакуації. 

Особлива увага приділяється багатодітним родинам, сім'ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Спеціалісти служби у справах дітей міської ради спільно зі співробітниками сектору ювенальної превенції Покровського РУП та фахівцями Центру соціальних служб здійснюють візити до таких сімей.

Батькам та опікунам надається інформація про проведення обов'язкової евакуації за межі Донецької області до більш безпечних регіонів, згідно з чинним законодавством України про відповідальність за ухилення від виконання батьківських обов'язків.

"російські військові ні на день не припиняють обстріли цивільного населення з усього наявного озброєння. Мало не щодня гинуть та травмуються люди. У таких умовах діти постійно наражаються на небезпеку, навчаються дистанційно, не можуть нормально спілкуватися з однолітками та позбавлені будь-яких розваг. Маленькі українці заслуговують на щасливе дитинство та розвиток, адже в їхніх руках майбутнє нашої держави. Вкотре закликаємо батьків не нехтувати життям та здоров’ям дітей і евакуюватися з-під обстрілів!" - зауважила начальниця покровської служби у справах дітей Оксана Діма.

Дорослому населенню пояснюють, що за умови виїзду до безпечніших регіонів їм нададуть прихисток, допоможуть в оформленні спеціальних виплат, отриманні гуманітарної допомоги, облаштуванні побуту та забезпечать психологічною підтримкою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

38

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

48

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію