• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Шевченківському старостинському окрузі відкрився пункт роздачі питної води від організації «Water Mission»

eye

180

13.02.2024 12:34

Громада 1

img

У Покровській громаді активно продовжуються роботи з розвитку системного забезпечення місцевих жителів питною водою. 

Аби у старостинських округах придатна для вживання вода була доступною для всіх, у рамках реалізації Меморандуму між компанією «Water Mission» та Покровською МВА проводиться облаштування свердловин та встановлення очисних станцій. Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель підкреслив, що така станція вже майже рік працює у Першотравневому СО та днями запустили в роботу очисну установку у Шевченківському СО. 

«Ми прагнемо забезпечити якісною очищеною водою населення у кожному куточку нашої громади, адже підґрунтові води не завжди відповідають чинним стандартам і санітарним нормативним вимогам до питної води. Втім, це відбуватиметься поступово, як того вимагає технологічний процес. Велика дяка нашому партнеру - компанії «Water Mission» за допомогу у пришвидшенні вирішення цього питання», – підкреслив Олексій Стебель. 

Робота пункту видачі питної води здійснюється за графіком: з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 15:00. Цей процес контролює відповідальна особа.

«Щодня близько 100 мешканців старостинського округу набирають понад 3000 літрів води. Від місцевих жителів лунають лише слова вдячності. Ми відчуваємо постійну підтримку від керівництва громади, яке невпинно шукає шляхи та вирішує питання з водозабезпечення населення», – поділився староста Шевченківського старостинського округу Миколай Ніколаєв.

Вода є безпечною, питною і мешканці вже мають змогу нею користуватися. Про це свідчать лабораторні підтвердження.

«Станом на сьогодні ще є населені пункти, які слабо забезпечені саме питною водою. Покровська МВА не залишає людей наодинці з цією ситуацією та всіляко намагається допомогти. Так, з Покровська до точок роздачі у селищах здійснюється підвезення очищеної рідини, облаштовуються свердловини, або, як у Шевченківському та Першотравневому СО, встановлюються очисні станції. На допомогу приходять міжнародні партнери. Їх підтримка є суттєвою, особливо в такий нелегкий час», - зауважила начальниця по роботі з територіями Олена Носач.

Окрім того, раз на тиждень згідно із затвердженим Управлінням по роботі з територіями графіком КП «Покровськводоканал» здійснює до старостинського округу підвіз питної очищеної води.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

35

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

24

Громада 1

06 травня 2024 10:01

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

62

Громада 1

03 травня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію