• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Зцілення громад»: у Покровську презентували проєкт, націлений на розвиток та відновлення держави

eye

202

12.02.2024 18:00

Новини громад

img

Керівникам та працівникам структурних підрозділів Покровської МВА презентували новий проєкт "Зцілення громад", який реалізує благодійна організація "Патріарша фундація "Мудра справа".  

Проєкт націлений на допомогу та підтримку у відновленні територіальних громад у всіх куточках України.

За основу "Зцілення громад" взято ідеї праведного митрополита Української Греко-Католицької Церкви Андрея Шептицького, який своєю чергою був переконаний, що освіта і просвіта — ключі до кращого та справжнього життя.

Під час зустрічі одна з викладачок навчальної програми Світлана Бугай презентувала навчальну програму проєкту "Зцілення громад" та познайомила покровчан з викладачами та програмою навчального курсу.

Зокрема, проєкт проводитиметься в три етапи: 

I етап: Знайомство з громадою та відбір учасників;
ІІ етап: Навчальна програма для 30 учасників;
ІІІ етап: Стратегічна сесія з розбудови регіону за участю 50 учасників.

Попереду на 30 представників громади очікує п?ятиденне модульне навчання у Патріаршому домі у Львові. Учасникам програми буде представлено не лише освітній напрямок, а й надано психологічну реабілітацію.

«По прибуттю до Патріаршого Дому група пройде 5-денну освітньо-мотиваційну програму з тем лідерства, життєстійкості, психології та історії України. На учасників також чекає культурна та духовна програма, що охоплює відвідування Центру Шептицького, та інших історико-культурних пам'яток у Львові», - розповіла Світлана Бугай.

По завершенню програми відбудеться стратегічна сесія, під час якої учасники проєкту під керівництвом менторів та за допомогою викладачів визначатимуть місію громади та ключові напрямки дій для подальшого її розвитку.

Успішну історію участі у проєкті вже має Зеленодольська та Криворізька громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

32

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію