• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вадим Філашкін разом із Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком передали захисникам чотири комплекси безпілотників та інші бойові засоби

eye

78

09.02.2024 12:16

Новини громад

img

Чотири комплекси безпілотників, здатних працювати у найскладніших погодних умовах, передали сьогодні нашим захисникам голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник ОВА Вадим Філашкін разом із благодійниками — Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком.

Вадим Філашкін наголосив на важливості для фронту безпілотників «ВАЛК-1», які є потужною українською розробкою. Незважаючи на морози, сніг з дощем чи туман, ці дрони завжди чітко бачать ворога на полі бою. Сьогодні Сили оборони України на Донеччині посилились чотирма такими комплексами і наземною станцією керування.

Також Благодійний фонд Едуарда Мкртчана придбав для оборонців Донеччини 19 дронів DJI, зокрема з модифікаціями оптики і нічного бачення, 211 FPV дронів, акумулятори, 44 дизельні обігрівачі, зарядні станції та генератори.

«Крім того, в рамках нашого спільного з громадами проєкту з підтримки Сил оборони передали портативні комплекси для протидії FPV дронам. Їх вдалось придбати завдяки спільним зусиллям Бахмустької районної та Сіверської міської військових адміністрацій.

Глибоко вдячний всім, хто систематично працює на нашу спільну Перемогу!» - наголосив голова Донецької обласної державної адміністрації

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

13

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

23

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

18

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію