• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія розглянула питання щодо обов’язків батьків та захисту прав малолітніх мешканців Покровської громади

eye

80

08.02.2024 18:21

Громада 1

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі Наталії Іваньо відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Члени комісії розглянули 21 питання, більшість з яких стосувались надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Під час засідання також були розглянуті питання щодо позбавлення батьківських прав,  надання статусу дитини-сироти, надання дозволу здійснення правочинів щодо нерухомого спадкового майна від імені малолітньої, визначення місця проживання малолітніх та виведення юнака, який досяг повноліття, з дитячого будинку сімейного типу та інші важливі аспекти соцзахисту дітей.

У ході розгляду питань заслухали працівників служби у справах дітей, членів комісії, людей, небайдужих до життя дітей.

«Діти є повноцінними членами суспільства. їх фізична та розумова незрілість потребує спеціальної охорони та піклування, включаючи належний захист. Ми це розуміємо, тому ретельно розглядаємо усі питання, які стосуються неповнолітніх членів нашої громади», - зазначила Олена Харчевна.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного їх виконання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

34

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію