• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Данська рада у справах біженців надала гуманітарну допомогу переселенцям у Покровську

eye

140

07.02.2024 11:22

Громада 1

img

Партнерство Покровської ТГ із міжнародними організаціями є важливим фактором у підтримці постраждалих від збройної агресії ворога. 6 лютого Данська рада у справах біженців (Danish Refugee Council - DRС) надала чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб у ККСН Покровської громади. 

Набори з непродовольчими товарами мали змогу отримати громадяни, що стали внутрішніми переселенцями в ході повномасштабного вторгнення і наразі проживають у районі Динасового заводу. 

«Від міжнародної організації ми отримали 210 наборів, які містять постільну білизну, ковдри, подушки, посуд та інші необхідні речі. Це товари першої необхідності для облаштування більш комфортних умов для проживання для ВПО. Дякуємо Данській раді у справах біженців за співпрацю», – розповіла голова ККСН Покровської ТГ Марина Ухова. 

Про важливість надання допомоги наголошують й самі внутрішньо переміщені особи:

«Постіль, ковдри, подушки та інші речі з наборів є необхідними для нас, і жити без них аж ніяк. Тому ми вдячні за допомогу, що надають у такий важкий час, і щиро чекаємо на нашу перемогу», – зазначила мешканка Покровська Галина.

Представники DRC вже неодноразово привозили до Покровська гуманітарну допомогу у вигляді будівельних матеріалів для пошкоджених через ворожі обстріли будинки, а також надавали безкоштовні юридичні послуги місцевому населенню. 

Покровська громада щиро вдячна Данській раді у справах біженців, яка не оминає тих, кому ця допомога дійсно потрібна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію