• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зрозуміти себе і світ: Покровська бібліотека поповнилася новими книгами

eye

299

02.02.2024 11:00

Громада 1

img

Працівники відділу культури шукають шляхи та постійно ведуть роботу з поповнення бібліотечного фонду Покровська та громади. Підтримка надходить не лише від Покровської МВА, а й долучаються благодійники та міжнародні донори.

Вчергове за кошти з місцевого бюджету було придбано близько 1000 нових книжок. Тематика друкованих видань різна, зокрема, це книжки навчально-пізнавального характеру з інклюзії, психології та історії. 

«Це сучасна, різножанрова література відомих українських та закордонних авторів. Найбільше серед отриманої книжкової продукції дитячі та підліткові видання: енциклопедії, довідники, казки, пригодницькі та фантастичні романи. Усі примірники оформлені яскравими ілюстраціями. Дорослі читачі знайдуть чимало новинок художньої літератури та довідників, які можуть допомогти у процесі виховання дітей», – розповіла начальниця відділу культури та ОКС  Покровської міської ради Олена Олехнович.

Зараз працівники бібліотеки укомплектовують книги та наклеюють на них спеціальні наліпки. Незабаром новинки стануть доступними для читачів Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.

За словами директорки бібліотеки Кристини Тумасової, попри важкі часи, книжки мають попит серед мешканців та гостей Покровської громади. 

«Окрім місцевих жителів приходять читати й багато внутрішньо переміщених осіб, переважно батьки з дітьми. Адже книжки у складний період здатні психологічно допомогти, розрадити, зробити проведений час насиченим, емоційно наповнити позитивними моментами. Бібліотечних книг та журналів є багато, і кожен знаходить цікаве для себе видання. При цьому працівники бібліотеки помітили, що багато запитів надходить на книжки з психології, організації навчального процесу та самопомічники», - поділилась Кристина Тумасова.

Нагадаємо, бібліотека працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00. Також у приміщенні можна скористатись послугою з копіювання файлів та документів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію