• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Захист прав дітей під час війни: керівництво Покровської МВА взяло участь у онлайн-нараді

eye

193

15.01.2024 10:30

Громада 1

img

Заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна разом із начальниками служби у справах дітей, центру соціальних служб та відділу освіти доєднались до обласної онлайн-наради щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

Участь у нараді взяли представники виконавчих комітетів міських, селищних та сільських рад, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів Донеччини.

 

Під час онлайн-зустрічі виступили начальниця служби у справах дітей Наталія Тимофеєва та директорка департаменту освіти і науки Донецької ОВА Тетяна Сідашева. Вони обговорили з присутніми стан соціального захисту дітей, які перебувають в умовах дії воєнного стану у складних життєвих обставинах у Донецькій області, а також про механізм виявлення та здійснення заходів адміністраціями закладів освіти з підтримки дитини, яка має ознаки перебування у складних життєвих обставинах.

Про профілактичні заходи щодо фактів проявів домашнього насильства відносно дітей або де вони стали свідком такого насильства розповів заступник начальника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Дмитро Коломієць.

Директор Донецького обласного центру соціальних служб Юрій Балаболка розповів про охоплення соціальними послугами сімей з дітьми, які знаходяться у складних життєвих обставинах та перебувають на території Донецької області.

За результатами наради присутні погодили посилення взаємоінформування та співпраці між органами та службами з метою найкращого захисту інтересів дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію