• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Директорка Покровської ЗОШ №9 Валентина Рудик приймала вітання з Днем народження

eye

234

10.01.2024 11:57

Громада 1

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та начальницею відділу освіти привітали з 45-річчям директорку опорної школи Валентину Рудик. 

З нагоди поважної дати іменинниці вручили квіти та адресували найщиріші вітання: «Від імені міської військової адміністрації вітаємо з прекрасною ювілейною датою. Завдяки вашій сумлінній праці навчальний заклад сьогодні належить до лідерів закладів освіти не лише нашої громади, а й усієї Донеччини. Ви успішно запроваджуєте сучасні підходи до підготовки учнівської молоді, яка демонструє високий ріень своїх знань на Олімпіадах, наукових та творчих конкурсах. Бажаємо вам здоров'я, щастя, добробуту та нових звершень. Дякуємо вам за вагомий внесок у розвиток Покровської громади. Нехай Ваш досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у вихованні молоді і надалі служитиме зміцненню нашої держави».

Педагогічній діяльності Валентина Василівна присвятила вже 24 років. Посаду директорки ЗОШ №9 жінка обіймає з 2017 року, до цього займалась навчально-виховною роботою.

За роки своєї праці Валентина Рудик відзначилась ініціативністю в роботі, громадською активністю та самовідданістю. За таку сумлінну працю минулого року педагогиня нагороджена народною пошаною «Хрест громадянських заслуг».

Валентина Василівна також неодноразово була нагороджена грамотами та подяками відділу освіти, Покровської МВА та департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації за сумлінну працю. Під її компетентим керівництвом в закладі освіти реалізовано 15 учнівських та педагогічних проєктів, завдяки яким шкільна спільнота отримала СТЕМ-лабораторію, ноутбуки для пільгових категорій учнів, комп’ютери з ліцензованим програмним забезпеченням, ігрові набори для початкової школи, графічні планшети, кондиціонери, спортивний інвентар, бокси для сортування відходів. 

Учні школи є переможцями обласних та Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, мовних конкурсів та конкурсу-захисту  Малої академії наук України та стипендіатами Покровської МВА, Донецької ОВА та Кабінету Міністрів. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

35

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію