• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Доставляють будматеріали та ремонтують покрівлі: покровські комунальники оперативно працюють на місцях ворожих обстрілів 

eye

241

07.01.2024 17:15

Громада 1

img

6 січня Покровська громада опинилась під масованими ракетними атаками рф. До контакт-центру вже надійшли сотні заявок від власників зруйнованих та пошкоджених приватних та багатоквартирних будинків.

Відпрацьовувати заявки одразу ж прийнялись місцеві комунальні служби, які здійснюють першочергові заходи з розбирання завалів, ремонту вікон, дверей і покриття дахів. Силами підрядної організації та співробітниками КП «БКП» за день були роздані матеріали за 110 адресами.

Зокрема, мешканців приватного сектору північної частини міста було забезпечено: шифером - 321 лист; ?листами OSB - 200 шт.; тарпауліном - 480 кв.м.; дошками - 200 шт.

Не залишились без допомоги й мешканці с.Звірове Піщанського старостинського округу. У процесі відпрацювання заявок, підрядна організація виконала ремонт двох шиферних покрівель та завезла наступні будівельні матеріали: шифер - 340 листів; листи OSB - 67 од.; тарпаулін – 180 кв.м.

"На жаль, замість відпочинку цими вихідними мешканці Покровської громади разом із міськими комунальниками вимушені відновлювати свої оселі після завданих ворожих обстрілів. Для цього є як відповідні фахівці, так і всі необхідні будівельні матеріали, які за підтримкою очільника Донецької ОВА Вадима Філашкіна вже доставлені за адресами. Підвіз будівельних матеріалів та проведення ремонтних робіт триватиме й завтра. До надання допомоги постраждалим покровчанам долучаються благодійні фонди та партнери. Так, 8 січня очікується підвезення гуманітарної допомоги від благодійної організації «Янголи Спасіння" та компанії "Метінвест". Покровська МВА дякує всім небайдужим за простягнуту руку допомоги у такий нелегкий час", - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Відповідна допомога надається мешканцям усіх постраждалих будинків міста. Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте про це до контакт-центру: 0800-300-101.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

10

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію