• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під час засідання старости обговорили питання життєдіяльності сільських територій Покровської громади

eye

243

03.01.2024 13:56

Громада 1

img

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач було обговорено ряд питань щодо життєзабезпечення на території старостинських округів.

Старостам нагадали алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях, зокрема, при відсутності електропостачання в населених пунктах.

Також було обговорено питання надання соціальних послуг мешканцям Покровської громади, здійснення виїзних прийомів працівниками Управління соціального захисту населення. Окрему увагу було приділено отриманню твердого палива пільговими категоріями населення.

«Ми постійно зустрічаємось, обговорюємо перспективи розвитку Покровської громади, окреслюємо спільне бачення щодо подальшої співпраці. І саме такі зустрічі є прикладом злагодженої роботи, всіляко допомагають вирішувати нагальні  питання. Приємно мати справу з людьми, які не словом, а ділом доводять свою готовність допомогти громаді. Коли є злагоджена робота - обов’язково буде і результат», - підкреслила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Крім того, на засідання до старост завітав представник правоохоронних органів. Присутні обговорили безпекову ситуацію у громаді.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію