• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Об’єднані зусилля для подолання наслідків негоди в Покровській громаді

eye

221

26.12.2023 15:30

Громада 1

img

На тлі важких погодних умов, які призвели до значних порушень в електропостачанні, Покровська МВА взяла на себе активну роль у координації допомоги та встановленні зв'язку між населенням та владою.

Так, Олена Носач, начальниця Управління по роботі з територіями Покровської  МВА, наголосила на важливості спільної роботи з активними громадянами та фермерськими господарствами. Зокрема, активні мешканці старостинських округів приєдналися до виявлення пошкоджених електромереж, надання відповідної інформації до РЕМів, а також взяли участь в ліквідації наслідків негоди. Фермерські господарства, своєю чергою, забезпечили спеціалізовану техніку для ліквідації наслідків негоди.

Але надважливу роль у відновленні електропостачання відіграла неперервна робота аварійних бригад АТ "ДТЕК Донецькі електромережі". Зусилля енергетиків та рішучість громади дозволили більшості абонентів повернутися до звичного режиму життя.

Начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач зазначила, що, попри виклики, громада виявляє солідарність та готовність до спільного подолання будь-яких труднощів.

«В деяких старостинських округах громади досі відсутнє електропостачання, але завдяки об'єднаним зусиллям спільно з мешканцями та за підтримки фермерських господарств ми здатні вдвічі швидше подолати наслідки негоди і відновити електрику», - зазначила Олена Носач.

За інформацією диспетчера Покровського РЕМ, станом на 26 грудня знеструмлених вулиць у м. Покровськ немає. Наразі зусилля енергетиків спрямовані на відновлення електромереж в селах громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

40

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

85

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію