• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято тих, хто розганяє темряву: українські енергетики відзначають професійне свято

eye

194

22.12.2023 12:05

Громада 1

img

24 лютого 2022 року під час повномасштабної агресії росії проти України всі енергетики як один щитом стали на захист енергосистеми України. Серед них і представники ДТЕК «Донецькі електромережі».

Сьогодні, в день працівників енергетичної галузі, вітаємо та висловлюємо щиру подяку нашим нескореним героям – енергетикам.

Зараз, коли ворог навмисно і підступно руйнує енергетичну інфраструктуру України, робота енергетиків набула ще більш вагомого значення. 

На їхніх плечах сьогодні лежить велика відповідальність - втримувати життя в тилу, поки ЗСУ боронять нашу землю на фронті.

Виконуючи свої професійні обов?язки, енергетики з гідністю тримають під контролем таку масштабну та відповідальну галузь – електропостачання.

Шаноані прометеї нашого часу! Сьогодні виникло чимало викликів вашій професійній майстерності: російські загарбники майже кожного тижня завдають удари по енергетичній інфраструктурі, недавня негода, яка охопила всю Донеччину,  лишили світла майже 50 тисяч родин. Але завдяки вашим злагодженим діям зараз активно триває відновлення мереж. Щодня кільком тисячам абонентів ви повертаєте світло в домівки.

Нехай цей день буде яскравим святом визнання та вдячності за вашу роботу.

Дякуємо вам, енергетики, за те, що ви завжди на сторожі, за те, що запалюєте світло у наших вікнах і тепло в наших серцях.

Бережіть себе та своїх рідних, несіть світло своїх сердець до кожної української родини, залишайтеся простими людьми, що виконують титанічну роботу.

Зі святом вас, наші незламні енергетики!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

12

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

12

Громада 1

18 травня 2024 13:35

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 17:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію