• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про початок другого етапу конкурсу

eye

211

18.12.2023 12:58

Новини громад

img

Про проведення другого етапу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів Покровської міської територіальної громади у 2024 р.

Відповідно до розпорядження начальника Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області від 06.10.2023 № 1696рг «Про затвердження складу конкурсної комісії, порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів Покровської міської територіальної громади» та згідно протоколу № 1 від 14.12.2023 засідання конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства соціального спрямування, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів Покровської міської територіальної громади у 2024 році до другого етапу допущена конкурсна пропозиція від Покровської міської організації ветеранів «Не словом, а ділом».

На другому етапі конкурсу проводиться відкритий захист конкурсних пропозицій та їх індивідуальне оцінювання членами комісії шляхом проставлення балів від 0 до 5 конкурсні пропозиції за такими критеріями:

  • відповідність програми (проекту, заходу) її (його) меті;
  • реалістичність досягнення і значущість очікуваних результатів та результативних показників виконання (реалізації) програми (проекту, заходу),
  • очікувана ефективність використання бюджетних коштів (співвідношення кошторису витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) та очікуваних результатів виконання (реалізації) програми (проекту, заходу),
  • рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення, необхідного для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), досвід провадження діяльності у відповідній сфері.

Захист проєкту та засідання комісії відбудеться 22.12.2023 о 10 годині в управлінні соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області в офлайн та онлайн режимі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

27

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

16

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію