• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За вихідні ДТЕК Донецькі електромережі повернув електропостачання у 60 населених пунктів

eye

245

18.12.2023 16:12

Новини громад

img

Негода на Донеччині усе ще триває – вже близько тижня. Тільки за вихідні фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили світло у 60 населених пунктах, знеструмлених через погодні умови. Зі світлом – 24 тисячі родин прифронтової Донеччини. Несприятливі погодні умови зберігаються, однак енергетики роблять усе можливе задля відновлення електропостачання.

Вихідні на Донеччині також пройшли з негодою, яка триває вже близько тижня. Ожеледь, поламані дерева та пошкоджені лінії електропередач продовжують лишатися її наслідком.

Попри усі складнощі фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли за вихідні відновити електропостачання 60 населених пунктів Донеччини, знеструмлених через негоду. 24 383 родини знову зі світлом.

Зокрема за вчора відновлена електрика у 24 населених пунктах для понад 6 тисяч родин.

Зараз працюємо над відновленням електропстачання для 27 тисяч родин, постраждалих через негоду. Над відновленнями працюють 75 бригад енергетиків.

Очікуємо на допомогу додаткові бригади наших колег з інших регіонів, щоб пришвидшити відновлення світла. Нагадаємо, що декілька бригад наших колег прибули нам на допомогу минулого тижня, однак негода не вщухає, тож ми запросили помічників додатково.

Негода не вщухає, так само не зупиняються обстріли Донецької області. Енергетики так само відновлюють електропостачання після бойових дій, щойно військові надають дозвіл.

Тільки за вчора енергокомпанія відновила світло для 22 тисяч родин, знеструмлених через обстріли.

Також нагадуємо про необхідність дотримання правил електробезпеки:

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це до кол-центру енергокомпанії або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Фейсбук.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

6

Громада 1

18 травня 2024 13:35

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

74

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

41

Громада 1

17 травня 2024 16:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію