• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відзнаки тренерам, показові виступи та теплі привітання: Покровська школа дзюдо відзначила річницю заснування

eye

266

18.12.2023 13:10

Новини громад

img

10 грудня 1983 року стало початком захопливої та насиченої спортивної подорожі для Покровської школи дзюдо, засновником якої став перший тренер з дзюдо у нашому місті, відмінник освіти України, почесний громадянин Микола Колчин. 

Вже 40 років команда наполегливих тренерів та талановитих спортсменів йде шляхом емоційних турнірів і блискучих перемог.

З нагоди ювілею відбувся урочистий захід, який відвідали Віталій Щербинка, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради, та Юрій Журба, директор ФСК «Олімпійський».

Протягом усього періоду свого існування Покровська школа дзюдо досягла виняткових результатів. Було підготовлено 4 майстри спорту міжнародного класу, 45 майстрів спорту України, 6 призерів світових змагань та 7 призерів європейських змагань. Також, понад двадцять випускників школи стали визначними тренерами та працюють в Україні і за її межами.

Успіх Покровської школи дзюдо – це безперечно досягнення і Миколи Колчина. З самого початку він був і залишається ідейним натхненником для юних та дорослих спортсменів. 
 

Сам же тренер підкреслив, що це результат великої командної праці та взаєморозуміння всіх, хто присвятив себе розвитку дзюдо у місті.
 

На відзнаку за багаторічну працю та вагомий внесок у розвиток дзюдо, тренерів відзначили подяками. Серед них - Микола Колчин, Анна Бражко, Дмитро Коленчук, Віталій Суліма, Олег Задиран, Антон Дугельний, Олександр Гресь.

Захід завершився показовими виступами дзюдоїстів та фотографуванням на згадку. Святкування цієї річниці стало свідченням того, що завдяки невичерпній енергії спортсменів та їх тренерів спорт в нашому місті шанується та процвітає.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію