• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Жителів Покровської громади продовжують забезпечувати твердим паливом

eye

200

18.12.2023 12:30

Новини громад

img

За сприяння Покровської МВА та співпраці з міжнародними донорами, триває робота з забезпечення жителів громади деревиною та вугіллям на осінньо-зимовий період. 

Цьогоріч до Управління соціального захисту населення вже надійшло 1100 заяв від господарів приватних домоволодінь. Примітно, що заявки на отримання брикетів, яких 546 тонн надійшло від благодійних організацій «ADRA» та «Карітас», ще приймаються.    

Нагадаємо, тверде паливо першочергово отримують громадяни з пільгових категорій, зокрема, люди з інвалідністю І-ІІ групи, 

Як розповіла начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх, деревина вже надходить до заявників. За її словами завдяки допомозі благодійних фондів «За мирне небо» та «Крапка відліку» на підтримку вразливих верств населення виділено 526 складометрів дров. 

У забезпеченні мешканців громади вугіллям взяла участь Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансування Євросоюзу. Тож, згідно з отриманими пакетами документів від 400 заявників, представники організації адресно доставляють тверде паливо.

«Через близькість до лінії фронту та агресію з боку окупантів багато мешканців населених пунктів Покровської громади виїхали в безпечніші регіони України та за її межі. Але є й такі, хто з певних причин відмовляється від евакуації. Виживати в скрутних умовах їм допомагає Покровська МВА разом з соціальними працівниками, а також благодійники та волонтери. Велика вдячність всім, хто не залишається байдужим», - зазначила Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію