• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Здійснити різдвяну мрію": в усіх куточках країни маленькі покровчани отримають подарунки 

eye

327

15.12.2023 13:30

Громада 1

img

До новорічних свят за ініціативи Донецької ОВА до Покровської громади від Фонду Ріната Ахметова надійшли солодкі подарункові набори для дітей з родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Своєю чергою Покровська МВА з піклуванням та турботою до всіх верств населення  підтримує такі ініціативи. Керівництво громади не забуває й про сім'ї, які були вимушені евакуюватись до більш безпечних регіонів. 

Через безпекову ситуацію на Донеччині дітей соціальної категорії було евакуйовано, тому подарунки вони отримають поштою. 

Так, 206 святкових наборів працівники служби у справах дітей адресно відправили дітям-сиротам, неповнолітнім, позбавлених батьківського піклування, юним мешканцям громади, які зараз перебувають за її межами.

«Попри всі удари долі, діти залишаються доброзичливими та чутливими. Саме віра у новорічні дива допомагає їм бути такими.  Покровська МВА прагне, щоб діти-сироти, які залишилися без батьківської опіки, діти в школах-інтернатах та діти з соціально незахищених родин отримали подарунки, про котрі вони мріють цілий рік. Прагнемо, щоб хоч на мить здійснилася їхня мрія. Дякуємо Фонду Ріната Ахметова та керівникам Донецької ОВА за небайдужість», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Начальниця служби у справах дітей Оксана Діма зазначає, що збір подарунків для дітей-сиріт, дітей, які втратили своїх батьків через війну, і взагалі для сімей з особливими потребами здійснюється щороку напередодні різдвяних свят.

«Під час свят усі звикли отримувати подарунки. Особливо на них чекають діти, позбавлені батьківського піклування, адже тоді вони відчувають увагу та турботу. Але ще важливішим є створення затишку, тепла, прояв любові та позитивних емоцій через особисту увагу. Тож така підтримка з боку керівництва області, громади та благодійників цінується дітьми, робить їх щасливішими», - підкреслила Оксана Діма.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

7

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію