• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дитяча бібліотека ім. О.Пчілки здобула перемогу на всеукраїнському конкурсі інноваційних проєктів

eye

311

15.12.2023 12:05

Новини громад

img

12 грудня в м. Київ відбувся захист проєктів у рамках всеукраїнського конкурсу, організованого Мережею захисту національних інтересів "АНТС".

Перемогу здобула центральна дитяча бібліотека ім. Олени Пчілки з  презентацією проєкту "БІБЛІОхаб - сучасний простір нових можливостей". 

"БІБЛІОхаб" - це не лише простір для читання та навчання, але й інноваційний проєкт, спрямований на розвиток і підтримку кожного, хто прагне змінити світ навколо себе. Це своєрідний оазис для натхнення та спільного творчого росту.

За чарівною назвою цього проєкту ховається ідея розширення кола спілкування дітей з родин, що перебувають у складних життєвих обставинах, полегшення адаптації ВПО в нових умовах через надання можливості безоплатно користуватися мультимедійним та ігровим обладнанням, отримати допомогу та супровід під час дистанційного навчання, долучитися до занять у гуртках, та участі в конкурсах, вікторинах, літературних святах.

Призовий сертифікат –  головний приз конкурсу – фахівці бібліотеки планують витратити на створення та оснащення сучасного та мультифункціонального простору для своїх читачів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

5

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію