• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підсумки півріччя та плани на майбутнє: обдаровані діти Покровської громади поспілкувались з керівниками військової адміністрації

eye

318

15.12.2023 11:00

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою зустрілися з обдарованою молоддю громади, щоб привітати дітей з новорічними святами та досягненнями, здобутими цьогоріч. 

Під час зустрічі, яка відбулась в одному з навчальних закладів громади, учні ділились досвідом навчання в дистанційному форматі, а також планами щодо розвитку учнівського руху в громаді. 

Крім власних розповідей, школярі мали змогу поставити питання й керівникам громади, які стосувались облаштування укриттів, створення на їх базі освітніх та спортивних центрів, підтримки молодіжних організацій та згадок про шкільні роки начальника адміністрації Сергія Добряка та його заступниці Маргарити Ідрісової. 

Окремо лунали слова вдячності за міську програму підтримки обдарованих дітей та можливість отримувати за старання в навчанні, спорту та культурі грошові винагороди. 

«Такий формат спілкування – це дуже класна ідея. Радує, що в нас є такі завзято мотивовані учні, які хочуть вчитися та вдало демонструють свої досягнення, за що з міського бюджету отримують стипендії. Діти зацікавлені в відновленні очного формату навчання або заходах, які б проводились в укриттях. Всі їх побажання ми взяли до уваги, намагатимемося їх задовольнити, якщо буде дозволяти безпекова складова. Впевнений, наша молодь буде розвиватися і надалі та будувати майбутнє всієї громади», — зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Усі дуже скучили за живим спілкуванням, тож пропонували очільникам громади своє бачення вирішення питання змішаного формату навчання, позакласних заходів та психологічної підтримки.

«Ніщо не замінить дітям офлайн зустрічі. Спілкування з молоддю — це завжди доречно, класно і круто. Це мотивує і нас, і дітей. Зустріч пройшла чудово. Ми бажаємо нашим дітям всього найкращого, та дякуємо їм за те, що вони прославляють не тільки свою школу, в якій навчаються, а і всю нашу громаду і навіть Україну», — підкреслила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. 

Директорка ЗОШ №9 Валентина Рудик розповіла, що очільники громади були вражені обізнаністю дітей у різних напрямках, тому самі із задоволенням ставили їм питання, навіть запропонували взяти участь у створенні Програми розвитку громади. 
 

«Напередодні нового року, після завершення міських олімпіад, для мене важливо побачити й дізнатися, який психологічний стан в дітей, про що вони мріють і які будують плани на майбутнє. Звичайно, через них я подякувала батькам за те, що вони допомагають в такий складний час. Це надихає та надає впевненості не тільки школярам, не тільки мені, як керівнику такого чудового закладу, а й педагогам», — розповіла Валентина Рудик. 

Завершилась зустріч врученням новорічних солодких подарунків, побажанням скорішого миру та відновлення офлайн навчання. Учні також підготували подарунки гостям. Звісно ж, зроблені своїми руками. 

Учениця покровського навчального закладу Марія Рудик презентувала Сергію Добряку виготовлений власноруч новорічний віночок. Маргариті Ідрісовій від талановитого художника, учня школи Дмитра Суржа, передали картину «Щасливе Різдво».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

1

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію