• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільні зусилля для відновлення: Данська Рада надає допомогу постраждалим від обстрілу

eye

223

14.12.2023 17:20

Новини громад

img

З самого початку повномасштабного вторгнення Покровська громада потерпає від ворожих обстрілів з боку рф. Міжнародні донори не залишаються осторонь проблем місцевих мешканців та приходять їм на допомогу.

Одним із важливих партнерів у цьому питанні стала Данська Рада у справах біженців (Danish Refugee Council – DRC), яка доставила 50 будівельних наборів до Шевченківського СО.

Кожен набір містить усе необхідне для екстреного ремонту житла, включаючи цвяхи, листи OSB, дошки, рейки, плівку та монтажну піну.

«Ми щиро вдячні нашим партнерам, Данській раді, за допомогу мешканцям старостинських округів. Керівництво Покровської МВА докладає максимум зусиль, щоб забезпечити жителів громади необхідними речами.  Це вдається робити, в тому числі завдяки підтримці міжнародних донорів», — зазначила начальниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

11

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію