• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Боронить Україну та встановлює особисті рекорди: чемпіона світу з гирьового спорту Леона Білицького привітав начальник Покровської МВА

eye

320

14.12.2023 13:12

Новини громад

img

Покровчанин Леон Білицький тиждень тому на чемпіонаті світу у м. Резекне (Литва) здобув три золоті медалі з гирьового спорту, що принесло йому присвоєння нового звання чемпіона світу. Попри спортивні змагання, хлопець продовжує захищати Україну від військової агресії РФ.

Керівництво Покровської МВА зустрілось зі спортсменом та особисто привітало з перемогою.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк наголосив на важливості підтримки спортивних досягнень спортсменів та вручив грошовий сертифікат Леонові та його батькові-тренеру Валерію Білицькому.

«Перемоги наших спортсменів на міжнародному і всеукраїнському рівні завжди були приводом для гордості. І зараз це відчуття особливо загострилось – коли вся країна бореться за спільну перемогу. Здобуття Леона Білицького на чемпіонаті світу важливе представлення України. Це звернення до світу, що ми сильна і незламна нація. Саме такі як він тримають наш спортивний фронт та демонструють усім своїми перемогами, що наша країна, зокрема й Покровська громада, на будь-якому фронті буде перемагати. Бажаю не втрачати оптимізм, примножувати сили та здоров’я і залишатись гордістю нашого міста», - зауважив очільник Покровської громади.

Леон у складі Національної збірної став кращим з-поміж 365 спортсменів з 17 країн. Хлопець взяв золото у категоріях «поштовх», «триборство» та «ривок», в якому встановив власний рекорд, піднявши 208 разів 32-кілограмову гирю за 10 хвилин.

 

Свій шлях у спорті Леон розпочав у 9 років. За майже 20 років покровчанин став Заслуженим майстром спорту України з гирьового спорту.  

Сам спортсмен вважає, що  навички, які він отримав на тренуваннях і змаганнях, націлили його на військову справу.

“Нам, спортсменам, важливо відчувати, що наші досягнення потрібні не лише нам та нашим тренерам, а й усім українцям та загалом державі. Ми розуміємо, що наше майбутнє у наших руках, тож разом треба працювати над розбудовою держави”, - зазначив Леон Білицький.

Ще юнаком він неодноразово ставав чемпіоном України та світу. Потім двічі брав чемпіонство серед професіоналів Європи, а також бронзу серед світових професіоналів до 40 років.

Ще раз вітаємо Леона Білецького та його тренера з вдалою участю у змаганнях та присвоєнням такого високого титулу. Бажаємо невичерпної енергії, натхнення та наснаги у підкоренні нових спортивних висот!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію