• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарні вантажі від благодійників розподілили між мешканцями Покровської громади

eye

263

11.12.2023 11:55

Новини громад

img

Під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги. 

Надійшла вона від всеукраїнських та міжнародних організацій, зокрема: 
-ГО «Проліска» (Закарпатська обл.);
-Міжнародної організації з міграції (МОМ) (Київ);
-ГО «Іскра добра» (м.Чернігів).

Так, допомога від ГО «Проліска» у вигляді будівельних наборів: OSB-листів (600 шт.); дошок (4 тис.); рейок (4 тис.); тарпацліну (600 шт.); цвяхів (30 кг); шурупів (400 уп.); прозорої пластикової плівки (6 тис. кв.м); скотчу (200 шт.); будівельної піни (200 шт.), була доставлена до міста для ремонту будівель, пошкоджених у результаті ворожих обстрілів. 

Також члени комісії розглянули передачу допомоги, що надійшла від Міжнародної організації з міграції (МОМ): 714 наборів постільної білизни з термоковдрою; 263 розкладних стільців; 270 термосів; 253 кухонних наборів; 624 матраців; 270 сонячних ламп; 714 ковдр.

А от, громадська організація «Іскра добра» передала громаді 1700 новорічних подарунків.

Вантажі було розподілено з урахуванням запитів, що надійшли від житлово-комунального відділу та відділу освіти. Також допомогу отримали гуманітарні хаби «Єднання» Покровської МВА у м. Червоноград, м.Кропивницький та  м.Чернівці для подальшої  видачі ВПО з Покровської громади.

«Зараз такий час, що дуже радієш, коли тобі простягають руку допомоги. Дякуємо благодійникам, нашим надійним партнерам за надану мешканцям Покровської громади підтримку. Спільними зусиллями нам вже вдалося допомогти значній кількості людей. Отримувачами допомоги стали й внутрішньо переміщені особи з вразливих категорій. Допомога спрямована насамперед на покращення якості життя людей, які постраждали внаслідок обстрілів та вимушено покинули власні домівки», - зазначив Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

41

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

86

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію