• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для екстреного ремонту житла: відновлювати пошкоджені будинки покровчанам допомагає ГО «Проліска»

eye

223

30.11.2023 17:35

Новини громад

img

Сьогодні, 30 листопада, гуманітарна організація «Проліска» прибула на місце надзвичайної події, яка сталась у Покровську та надала матеріали для екстреного ремонту від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні тим, чиї оселі зазнали пошкоджень. 

У рамках гуманітарної місії покровчани отримали 100 листів тарпауліна та OSB, 40 наборів з непродовольчими товарами.

«Інформація про обстріл надійшла опівночі. Вже о 6 ранку команда ГО «Проліска» вирушила на місце обстрілу. Окрім будівельних матеріалів (листи OSB і тарпауліна) покровчанам привезли матраци, постільну білизну, рушники, сонячні лампи, термоси, набори посуду та каністри», - розповів консультант у сфері захисту та соцпитань ГО «Проліска» Олексій Пріма.

Гуманітарну допомогу у вигляді будівельних матеріалів та непродовольчих наборів вже отримали власники понад 20 домогосподарств. Видача здійснювалась згідно зі списками, що були заздалегідь сформовані при взаємодії квартальних та інспекторів комітету самоорганізації населення.

«Перед отриманням, громадян, чиї будинки було пошкоджено, обдзвонювали та повідомляли, коли і як можна буде отримати допомогу, а також, які саме документи необхідно із собою брати. Інспектори та квартальні знаходились і на місці влучання ворожої ракети, допомагали у видачі допомоги, за що їм велика вдячність. Також Покровська МВА дякує представникам гуманітарних організацій, які не залишились байдужими та сьогодні долучилися до розвантажування і видачі гуманітарної допомоги! Сподіваємось на подальшу співпрацю», - зазначила керівниця покровського ККСН Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію