• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Котельні працюють стабільно через те, що ми зробили великий обсяг підготовчих робіт»

eye

257

28.11.2023 15:25

Новини громад

img

Минув місяць від старту опалювального сезону в Покровській громаді. Розпочався він вчасно та проходить стабільно. Зараз працюють 23 котельні, які опалюють місто Родинське, Покровськ та селище Шевченко.

Одна з тих, де ретельно готувались до опалювального сезону - котельня №14, яка подає теплоносій до мешканців району динасового заводу. 

Сьогодні тепловики продовжують виконувати підготовчі роботи вже на наступний опалювальний сезон та оперативно реагують на щоденні виклики - ліквідують аварійні ситуації, які трапляються через погодні умови. 

Як зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, не зважаючи на ймовірні атаки на критичну інфраструктуру регіону з боку рф, прийдешній опалювальний сезон буде легшим за торішній.

«Ми розуміли, що нас чекає, тож ретельно готувалися в усіх напрямках. Зокрема, змінювали запірну арматуру, встановлювали генератори, облаштовували свердловини, щоб на випадок тривалої відсутності електроенергії не зупинити роботу котелень і не лишити наших мешканців без опалення. Цього року, як і минулого, фіксуємо забір води з системи центрального опалення мешканцями. Поки ми спостерігаємо невеликий обсяг, але він є, тож закликаємо городян відповідально ставитись до роботи системи теплопостачання», – зазначив Олексій Стебель. 

Також він додав, що для найшвидшого реагування на аварійні ситуації серед фахівців КП «Покровськтепломережа» створені спеціальні ремонтні бригади, які одразу виїжджають на виклики.

«За 4 тижні було декілька аварій. На цей час виконано чимало робіт на підприємстві, замінені тепломережі, траси, теплонасосне обладнання. На теперішній час котельня працює стабільно, але цього недостатньо, адже обладнання досить зношене. Є ще багато робіт, які необхідно виконати», – зауважив директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко. 

Мешканці Покровської громади розповідають, що цей опалювальний сезон проходить набагато краще, ніж минулого року. 

«У квартирі температура коливається від 22°С та вище. Вдома тепло та комфортно. В тому році було холодно: постійні прориви, аварії... Опалення було вкрай нестабільним. Ми бачили, як наполегливо комунальники торік працювали. Спостерігаємо за їхньою роботою і зараз. Дякуємо їм за своєчасне реагування на надзвичайні ситуації. Сподіваємося, що цей сезон пройде без проблем», – розповіла мешканка вул.Шмідта Антоніна Кононенко. 

Наполегливо закликаємо мешканців громади відповідально ставитися до проходження опалювального сезону та не перешкоджати своїми діями злагодженій роботі комунальних підприємств.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

44

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

26

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію