• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Понад 60 бригад ДТЕК Донецькі електромережі відновлюють мережі, пошкоджені негодою та бойовими діями

eye

201

27.11.2023 12:51

Новини громад

img

На Донеччині вирує негода. Шалений вітер валить дерева, пошкоджує мережі та значно ускладнює проведення відновлювальних робіт на висоті. На ранок шторм залишив без світла 61 тисячу родин у 47 населених пунктах. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання в регіоні. Однак ситуація ускладнена обстрілами Донеччини, через які значна частка жителів області також залишилася без світла.

Негода дісталася Донеччини. Штормовий вітер валить дерева, обриває гілки та спричиняє пошкодження електромереж. Аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі працюють над відновленням світла для 61 тисячі жителів у 47 населених пунктах, постраждалих через негоду.

Загалом в роботах задіяні понад 60 бригад енергетиків, які працюють над відновленням електрики і для жителів області, постраждалих через негоду, і для тих, хто був знеструмлений через обстріли.

Однак негода триває і значно ускладнює роботи: через штормовий вітер дуже складно виконувати роботи на вишках. Додають складнощів і постійні обстріли Донеччини. Тож ми просимо жителів проявити розуміння: енергетики продовжать працювати в посиленому режимі, допоки не повернуть світло скрізь, де це можливо

Також нагадуємо про необхідність дотримання правил електробезпеки: 

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це до кол-центру енергокомпанії або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Фейсбук 

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

28

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію