• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники активно долають наслідки негоди в Покровську

eye

214

27.11.2023 12:30

Новини громад

img

З самого ранку комунальні служби Покровська разом із фахівцями транспортного відділу взялися до роботи. 

Зокрема, розпочали з відновлення дорожніх знаків, які постраждали від сильних поривів вітру. Зараз тривають роботи з їх відновлення, аби забезпечити безпеку на дорогах.

Силами дільниці "Зелене господарство" вже розпочато роботи з розпилювання дерев, які впали під час буревію. Триває посипання основних доріг та тротуарів піщано-соляною сумішшю для покращення прохідності. У разі необхідності, роботи будуть продовжуватися протягом дня та навіть вночі.

Головний інженер КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Юрій Кій наголошує, що всі дільниці підприємства працюють злагоджено та своєчасно реагують на ситуації, які трапляються в місті. 

«З 7.00 працівники взялися до розпилювання дерев у кількості трьох одиниць, які впали внаслідок поривів вітру за адресами вул.Таманова, вул. Захисників України та вул. Павла Поповича. Також з 8.00 на вулиці міста виїхали три одиниці спецтехніки, яка займається посипанням основних шляхопроводів та автошляхів міста. 

Працівники дільниці «Зелене господарство» займаються посипанням тротуарів та пішохідних переходів. Роботи будуть тривати весь день, і в разі необхідності навіть в нічну пору. 

«Також внаслідок негоди пошкоджені електропроводи на вулиці Таманова. Дільниця “Міськсвітло” також займається усуненням цієї аварійної ситуації. Крім того, посипаємо дороги піщано-соляною сумішшю. Наразі зранку використано близько 50 тонн», — зазначив Юрій Кій.

Керівництво громади закликає водіїв до розуміння та просить надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. Також, просить звільнити узбіччя доріг від автівок, щоб не заважати комунальникам посипати дороги.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

38

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

26

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію