• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада бере участь у грантовій ініціативі «Громада – влада: діалог, довіра, дія»

eye

229

21.11.2023 14:12

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк підписав меморандум про співпрацю з Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку», яка є виконавцем грантової діяльності «Громада – влада: діалог, довіра, дія», яка реалізується за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

У рамках цієї програми Покровська громада буде здійснювати співпрацю у таких стратегічних напрямах на місцевому рівні, як:

 - модернізація партисипативних інструментів для посилення демократичних процесів;
- започаткування діалогу між владою та громадськістю для розробки політик та ефективного прийняття рішень;
- просування партисипативних інструментів у розробках політик та ефективному прийнятті рішень.

Протягом року найкращі фахівці ВБО «ІМР» впровадять широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію для розвитку конструктивного діалогу та налагодження партнерства між громадою і владою.

«Зараз Покровська міська військова адміністрація активно працює над Стратегією повоєнного відновлення громади й планує залучати мешканців до реалізації проєктів та роботи над розвитком Покровської МТГ, аби Стратегія працювала та охоплювала потреби всіх верств населення. Тому ми дуже зацікавлені у передбаченому Проєктом навчальному компоненті з питань взаємодії із громадськістю та партисипації і щиро вдячні «Інститут місцевого розвитку» за надану можливість співпраці», – зазначив Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для понад 7 тисяч родин після обстрілів

За вчора аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання у 39 населених пунктів, постраждалих через бойові дії.

eye

11

Новини громад

07 травня 2024 11:43

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

33

Громада 1

07 травня 2024 11:30

Порядок надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю внаслідок війни

Пільги щодо плати за житло, комунальні послуги та паливо надаються особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, які проживають разом з ними, незалежно від виду житла чи форми власності на нього.

eye

20

Новини громад

07 травня 2024 11:12

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію