• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підприємців Покровської громади запрошують до участі у конкурсі

eye

280

15.11.2023 10:38

Новини громад

img

Покровська МВА оголошує конкурс для представників малого та середнього підприємництва за Програмою підтримки бізнесу Покровської громади на відшкодування процентної ставки по Державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%».

Програмою передбачається фінансова підтримка Покровською МВА суб’єктів малого та середнього бізнесу у формі компенсації відсоткових ставок за рахунок коштів міського бюджету за залученими в фінансових установах кредитами.

Хто має право на компенсацію відсоткових ставок:

Підприємці, строк реєстрації яких, як суб’єкта господарювання перевищує 12 місяців.

Суб’єкти підприємницької діяльності, які спрямовують дії на легалізацію робочих місць.

Підприємці, які зареєстровані на території Покровській міській територіальній громаді, та знаходяться на обліку в Покровській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області не менше ніж 6 останніх місяців, незалежно від місця ведення господарчої діяльності.

Суб’єкти підприємницької діяльності, що бажають взяти участь у конкурсі, повинні подати конкурсній комісії заяву на участь у 2-х примірниках.

Допускається участь лише підприємств, які відповідають встановленим критеріям та не потрапляють під визначені обмеження.

Дата проведення конкурсу: 30 листопада о 10:00.

Важливо ! Суб’єкти малого та середнього бізнесу, яким було погоджено надання фінансової  підтримки шляхом компенсації відсоткових ставок за залученими в фінансових установах кредитами, повинні перебувати на обліку в Покровській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області протягом 2-х календарних років з моменту отримання цієї фінансової допомоги.

Заявка за посиланням 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

31

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

34

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

33

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію