• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Толока в Піщанському старостинському окрузі: спільні зусилля у турботі про рідне село

eye

242

14.11.2023 11:30

Новини громад

img

Мешканці Піщанського старостинського округу об'єднали свої зусилля в сумісній толоці, спрямованій на прибирання негабаритного сміття та покращення благоустрою. 

Учасники толоки завзято взялися за очищення території села від сміття, рослинних залишків і старих гілок. Трудились та наводили лад в Піщаному як за допомогою садового інвентарю, так і з залученням спецтехніки КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». 

Староста Піщанського старостинського округу Олена Бражко висловила вдячність усім мешканцям за активну участь та взаєморозуміння у проведенні заходів з прибирання. 

Подяку за організацію толоки також висловила і начальниця Управління по роботі з територіями Олени Носач: «Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток села та усієї громади. Добрі ініціативи з благоустрою наших територій роблять життя кожного мешканця більш комфортним і впорядкованим», - зазначила Олена Носач.

Злагоджені дії мешканців Піщанського старостинського округу та комунальних підприємств громади мають вагомий результат, що позитивно впливає на розвиток усієї Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію