• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зі словами подяки та нагородженнями у Покровську вітали представників культури та народного мистецтва

eye

494

09.11.2023 12:55

Новини громад

img

9 листопада відповідно до Указу Президента України від 30 грудня 2013 року № 717/2013, відзначається Всеукраїнський день працівників культури і майстрів народного мистецтва. З нагоди свята вітання лунали і на честь покровських зберігачів народних традицій та культурної спадщини.

Не зважаючи на воєнний стан, у Покровській громаді продовжують працювати понад 20 закладів культури та надавати своїм відвідувачам низку культурно-просвітницьких послуг. 

За словами заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, 
Працівники культури та майстри народного мистецтва – це насамперед ті, хто береже та плекає пам’ять про ту культурну спадщину, яку залишили нам попередні покоління. Але водночас це ті, хто творить нові яскраві сторінки в історії нашого краю.

«Хочу сказати, що культурний фронт дуже важливий, коли країна в стані війни. Зараз ми виховуємо патріотичний дух у наших дітей та інших мешканців, підтримуємо своїми співами, своїми віршами наші Збройні Сили України. Тому я вам дуже вдячна за вашу працю, вам вдячний керівник нашої Покровської військової адміністрації за те, що ви тримаєте планку, попри війну, дуже високо. У нас велика родина з закладів культури і у місті, і у старостатах. Ми працюємо і в онлайн форматі, і проводимо офлайнові заходи, аби охопити всі верстви населення. Маємо високі показники того, що ми робимо. Ми попереду, так тримати й на наступний рік. Зі святом!», - привітала присутніх заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у культурно-мистецьке життя громади, відповідальність, патріотизм, духовність, шанування культурних традицій, історії й цінностей та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, видатні працівники культури були нагороджені Почесними грамотами та подяками Покровської МВА.

Також діячі культури отримали сертифікати на відвідування Музею українського живопису та проєкційного шоу Телетеатру м. Дніпра.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію