• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Піклування про ментальне здоров’я має бути на часі для кожного українця

eye

301

09.11.2023 11:32

Новини громад

img

8 листопада в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбувся онлайн захід для безробітних осіб в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», який покликаний надати базові навички самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуація. Головною метою програми є сприяння формуванню у громадян України культури піклування про власне ментальне здоров’я, навичок виходу зі стану фонової тривожності і знаходження власних каналів ресурсності.

Під час заходу слухачі були ознайомлені з техніками самодопомоги та підтримки тих, хто знаходиться поруч.  Були запропоновані дієві механізми, які допомагають психологічній стійкості у часи повномасштабної війни.

Наразі рівень стресу зростає і піклування про свій внутрішній стан має стати звичною відповідальністю кожного. Ментальне здоров’я так само важливе, як і фізичне. Це один із факторів, який впливає на продуктивність людини, її здатність відновлюватись, а відповідно - на відновлення країни в цілому.  Тож дуже добре, що є подібний ресурс, матеріали та активності якого допоможуть подолати стресові ситуації та негативні емоції, дасть дієві поради,  як знаходити сили для психологічного відновлення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

1

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію