• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Заради безпеки мешканців в Покровську почали освітлювати деякі пішохідні переходи»

eye

297

08.11.2023 20:06

Новини громад

img

З початку повномасштабного вторгнення по всій Покровській громаді ввечері та вночі було вимкнено вуличне освітлення. Відсьогодні розпорядженням  начальника Покровської міської військової адміністрації частина пішохідних переходів міста Покровськ освітлюються в темну пору доби.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, підкреслив, що для освітлення були відібрані ті ділянки, де в цьому є найбільша потреба. 

«Ми розуміємо, як це важливо, тому робимо все, щоб подбати про безпеку дітей та дорослих. Зараз досить рано темніє, тож повна відсутність вуличного освітлення в темну пору доби створює ризик для всіх учасників дорожнього руху - як водіїв, так і пішоходів. Тому у громаді вже почали вмикати світло на деяких пішохідних переходах, зокрема в місті Покровськ», - зазначив Олексій Стебель.

Нагадуємо, що Покровська міська військова адміністрація розглянула необхідність ввімкнення освітлення на пішохідних переходах під час темного часу доби. Ця ініціатива активно впроваджується спільно з транспортним відділом громади. Безпека мешканців є дуже важливим аспектом для міської влади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

30

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію