• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Триває розгляд справи щодо колективного травмування працівників міської ради під час обстрілу Покровська

eye

327

08.11.2023 14:46

Новини громад

img

Під головуванням начальника Східного МУ ДСУ з питань праці В?ячеслава Короля та за участі заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної і потерпілих відбулось засідання комісії зі спеціального розслідування групового нещасного випадку, який стався 13 жовтня 2023 року під час обстрілу м. Покровськ, внаслідок якого було травмовано працівників Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області, Комунального некомерційного підприємства «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Покровської міської ради Донецької області, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Покровської міської ради Донецької в кількості 29 осіб.

Під час засідання члени комісії довели до відома присутніх інформацію про хід проведення спеціального розслідування та надали відповіді на запитання потерпілих.

Як зазначив начальник Східного Управління Державної служби України з питань праці В?ячеслав Король, відповідно до наказу від 07 листопада 2023 року №201 був продовжений термін спеціального розслідування групового нещасного випадку у зв’язку з відсутністю відповідей на запити голови комісії, необхідних для завершення розслідування.

Як тільки їх буде отримано, розслідування буде завершено та складено акти за формою Н-1 на кожного потерпілого згідно вимог Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

22

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію