• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Покровської громади продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM» 

eye

263

08.11.2023 11:19

Новини громад

img

Сьогодні  Покровська громада отримала черговий вантаж, а саме металопластикові вікна для міста Покровськ та Родинське, від благодійної організації «GEM» для відновлення руйнівних наслідків ворожих обстрілів з боку рф. 

«Всього сьогодні ми отримали 131 віконну конструкцію. Вони будуть встановлені у містах Покровськ та Родинське. Ці вікна дійсно якісні. Вони трикамерні та дуже добре ізолюють приміщення від шуму », - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель зазначив, що встановлення нових вікон розпочинається відсьогодні та буде завершено протягом цього тижня. Частина з них буде встановлена у пошкодженому внаслідок ворожого обстрілу 7 серпня житловому будинку, де вже розпочався процес заміни та встановлення вікон. 

«Вікна встановлюватиме місцева підрядна організація, яка не перший місяць над цим працює. Ми дуже вдячні благодійній організації «GEM» за таку вагому підтримку. Ми розуміємо, що в зимовий період людям потрібно закривати вікна, і дуже хотілося, щоб це було не OSB-плити, а готові та якісні віконні конструкції. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб це було зроблено вчасно», - розповів Олексій Стебель.

Загалом до міста вже доставлено 728 вікон, з яких 199 встановлено в житлових будинках мікрорайону “Сонячний”, та ще 398 – у будинках центральної частини міста.

«7 серпня був обстріл, наш будинок дуже постраждав. Вікна та двері повилітали, і ось нам привезли нові конструкції. Ми дуже вдячні за те, що нам допомогли. Думаємо, що після монтажу вікон більшість мешканців повернеться у свої домівки. Дякую всім, хто подбав, хто привіз... Величезна подяка, що не кинули нас у таку важку хвилину», - зазначила мешканка пошкодженого будинку Лада Бежевець.

Нагадуємо, що заміна вікон відбувається у рамках спеціальної програми, яка створена  американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію