• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія розглянула питання щодо обов’язків батьків та захисту прав дитини

eye

323

07.11.2023 14:30

Новини громад

img

7 листопада відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення їхніх інтересів та реалізації прав.

Так, під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі Наталії Іваньо на розгляд членам комісії були винесені питання, які стосувались: підтвердження та визначення місця проживання неповнолітніх; довлаштування двох дітей-сиріт до дитячого будинку сімейного типу.

У ході розгляду питань заслухали працівників служби у справах дітей, членів комісії, людей, небайдужих до життя дітей.

«У суспільстві, що зорієнтоване на високі загальнолюдські цінності, не можуть бути терпимі прояви зневажання інтересів дітей, оскільки це має тяжкі соціальні наслідки: формуються соціально дезадаптовані, малоосвічені особистості. Втім у наших силах та інтересах робити все заради щасливого майбутнього наших дітей, всієї країни. Тож пам’ятаймо, що діти це кожна окрема людина, яка має право на захист особистості», - підкреслила Олена Харчевна.

За результатами засідання комісією прийняті  рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

32

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

38

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію