• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді офіційно розпочався опалювальний сезон для всіх категорій споживачів.

eye

233

01.11.2023 13:48

Новини громад

img

Від самого ранку розпочався запуск усіх котелень КП «Покровськтепломережа», які подаватимуть теплоносій в житлові будинки громади. 

«Хочу нагадати, що Покровська громада розпочала опалювальний сезон 16 жовтня, коли були запущені в роботу котельні соціальної інфраструктури громади. Сьогодні відбувся запуск котелень, які виконують подають теплоносій для всіх мешканців нашої громади, там де є централізоване теплопостачання. Станом на зараз, усі об?єкти теплопостачання працюють в технологічному робочому режимі», - зазначив Олексій Стебель. 

Крім того, додав, що шлях тепла до батарей займе певний час та й через досить теплу погоду одразу вони не будуть надто гарячими. 

«Наприклад, у котельній №14 в системі 1500 тонн води. Для того, щоб її нагріти, потрібен деякий час, і згодом тепло дійде до свого споживача. Поки на вулиці тепло, будемо регулювати температуру. Сподіваємось, що нічого не завадить нам якісно пройти опалювальний сезон», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Через напружену безпекову ситуацію в країні, зокрема, на Донеччині, тепловики продовжують готуватися до різних надзвичайних ситуацій. Завдання одне - аби система теплопостачання працювала у будь-якому випадку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

6

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію