• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вихідними комунальники ліквідовували наслідки негоди у різних куточках Покровська

eye

397

30.10.2023 15:51

Новини громад

img

Внаслідок шквального вітру, який вирував цими вихідними, у місті впали дерева, пошкодило газовий трубопровід, білборди та фасади міських будівель. 

До ліквідації наслідків негоди одразу ж приступили працівники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». Так, протягом трьох днів працівники двох бригад відпрацьовували заявки від містян, що надходили до контактного центру.

В одному зі звернень мешканці вулиці Північної просили сприяння в ліквідації поваленого вітром дерева, яке пошкодило газовий трубопровід. На місце прибули 3 працівника БКП, які за допомогою автовишки розпиляли та прибрали гілля від газопроводу.

Потім комунальники тим же складом працювали над демонтажем бляшаних листів, що частково відірвались від білборда на вул. Залізничній. За словами працівників БКП, конструкція була хиткою, могла відірватись будь-якого моменту і пошкодити не лише транспорт, а й травмувати містян, що знаходились поруч із цим місцем.

Не оминула негода й вулицю Центральну, де вітром було відірвано металопластикові конструкції житлових будинків. 

«В цілому критичних ситуацій в місті немає. А щодо аварійних - ми вже все ліквідували. Були невеличкі ділянки, на яких наші комунальники посилено відпрацювали. Для якнайшвидшого  усунення наслідків негоди комунальні підприємства задіяли спеціальні бригади та різну спецтехніку. Тож завдяки злагодженій роботі ми впорались з негодою», - підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію