• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Шляхи допомоги: USAID співпрацюватиме з Покровською громадою

eye

425

25.10.2023 18:00

Новини громад

img

Керівники військової адміністрації на онлайн-зустрічі обговорили з представниками «Кімонікс Інтернейшнл Інк.» можливості співпраці та умови підтримки мешканців громади.  

Основний акцент зустрічі та увага донорів була зосереджена на допомозі у відновленні роботи Управління соціального захисту населення, будівля якого зазнала чималих руйнувань під час ворожої атаки 13 жовтня. 
Наразі цей структурний підрозділ продовжує працювати та надавати весь спектр послуг мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам, але, зважаючи на обставини, є нагальна потреба в меблях, оргтехніці та засобах індивідуального користування для людей з обмеженими можливостями. 

За словами соцпрацівників, внаслідок обстрілу було знищено майже все устаткування Управління. Наразі немає можливості надавати людям засоби для особистої рухомості(милиці, інвалідні візки, ходунки), в яких є потреба серед населення. Пошкоджена також комп`ютерна техніка, яка вкрай необхідна для надання послуг. 

Керівники Покровської МВА розповіли директору регіонального офісу проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Івану Мукомелу (DG East) про потреби, які сьогодні є у громаді, та зазначили напрямки співпраці.
Окрему увагу учасники зустрічі приділили «зимовим» потребам громади. 

«На сьогоднішній день є потреба у забезпеченні домогосподарств громади дровами. Ми власними силами робимо запас деревини, але цього замало. Також існує потреба в генераторах потужністю 800 кВт. З 19-х котелень лише 2 не оснащені альтернативним джерелом живлення. Всі інші готові працювати під час блекаутів», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Також керівник додав, що сьогодні в навчальних закладах громади ведуться роботи щодо облаштування укриттів, на базі яких розглядається можливість створення освітньо-консультативних пунктів. 

Серед іншого, під час зустрічі обговорили присутні оснащення таких пунктів, соціального гуртожитку для ВПО та придбання спецтехніки для комунальних підприємств міста. 

«Ми вдячні, що Ви пропонуєте допомогу за багатьма напрямками, які сьогодні є важливими для наших мешканців. Ми – прифронтова громада, до якої евакуюються люди з «гарячих точок» регіону. Не зважаючи на близькість лінії фронту та безпекову ситуацію, внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям ми намагаємось надати різносторонню допомогу та забезпечити доступ до якісних медичних, соціальних, адміністративних послуг. Тож будемо вдячні за будь-яку допомогу, потреба в якій дійсно існує», - звернулась до представників Кімонікс Інтернейшнл Інк. заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

12

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

42

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

47

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію