• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Безпека в побуті: з покровчанами провели інформаційно-роз’яснювальну роботу

eye

309

25.10.2023 13:06

Новини громад

img

Спеціалісти служби у справах дітей Покровської міської ради спільно з інспекторами Маріупольського районного управління ДСНС та співробітниками ювенальної поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в Покровській громаді, спрямовану на підвищення обізнаності та безпеку малозахищених верств населення.

Під час зустрічі родинам розповіли правила пожежної безпеки в побуті, особливості експлуатації електропобутових приладів і опалення, і закликали всіх дотримуватися цих правил. 

Спеціалісти акцентували увагу на тому, що ніколи не можна залишати дітей без нагляду, оскільки це часто призводить до непоправних трагедій для всієї родини. 

Дітям надали важливу інформацію, де було зазначено номери телефонів екстрених служб та попереджено про небезпечність гри з вогнем та сірниками.

«Наша місія полягає в тому, щоб захистити кожну дитину та нагадати всім громадянам, як важливо дотримуватися правил пожежної безпеки. Ми разом із вами турбуємося про майбутнє нашої громади», - підкреслила начальниця служби у справах дітей Оксана Діма. 

На завершення розмов фахівці вручили мешканцям листівки превентивного характеру, сприяючи підвищенню рівня обізнаності та безпеки серед місцевого населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

10

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

61

Новини громад

08 травня 2024 10:17

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

39

Громада 1

07 травня 2024 19:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію